No Stupid People Signboard

RM16.28

Bosan selalu jumpa orang yang tak ada adab? Korang tampal je sign ni kat memana yang korang nak avoid jumpa orang camtu. Biasa sesuai diletakkan di restoran, tempat parking, traffic light, perpustakaan, tandas awam dan lain-lain tempat yang best.

Dapatkan Disini

Description

Bosan selalu jumpa orang yang tak ada adab? Korang tampal je sign ni kat memana yang korang nak avoid jumpa orang camtu. Biasa sesuai diletakkan di restoran, tempat parking, traffic light, perpustakaan, tandas awam dan lain-lain tempat yang best.

×

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]